Evi bir çağdaş, zarif modüler konut olarak forerunners biridir Glide. Yaşam, Temizlik Yeşil Yaşam web sitesi örnekler ve ne teklifine planlarını gösterir. The Glide, evde bir sistem etrafında bir organize depolama sistemi içerir tasarlanmış olan çalışan bir tarafı veya tümünü veya bir kısmı ev ortasında ile birlikte. Depolama önünde ahşap kapı kayma kolay erişim ve aerodinamik ahşap duvarın görünümünü sağlar. Glide, prefabrik evler doğa ve ışık hit için cam bir sürü yer alıyor. Modüler üretilen ev böylece breezes ve ışık maksimum vardır tasarlanmıştır. Modüler evlerinde ya güneş panelleri veya rüzgar jeneratörleri olabilir sözlerine ekledi. Dış duvarlar vay be yapılmıştır-on çelik bakım gerekir. Üzerinde bulunan ve modüler bir ev inşa etmek için nasıl yaşamak istiyorum göre birçok planı seçenekleri mevcuttur. Üretici, Los Angeles, Kaliforniya'da Michelle Kaufmann Tasarımlar olduğunu.


Colorado Evi Forsythe ile Macallen - kendi halkının güvenli ve rahat olması için Colorado Evi sözü gibi Kapalı grid evlerinin büyük bir fırtına sonra bile. Bir minik güneş güçlü ev olduğunu özel tasarlanmış. İkinci katta bir açık mutfak, yemek ve yaşam alanıdır. Ve dar aralıklı geri dönüşümlü Douglas köknar kaburgalar bir uyku çatı yemek tablo / woodstove - Bir büyük,-in-yer, beton eleman döküm bir örtü oluşturur ve depolar pasif güneş ısı ve ısı hangi altında konumlandırılmış olan odun sobası kimden radiated. Bu kesilmiş çatı tepe geniş cam şeridi uzunluğu çalışır durumda olmalı. Gökyüzü ışığı doğrudan ana alan gider. Birinci katta bir yatak odası, banyo ve faydalı alanı içeriyor.



Zeki Evleri ise konut projeleri için de bir tasarım ve malzeme tedarik şirketi ve bir tam hizmet mimari firma. Onlar dijital tasarım teknoloji ve robotikler prefabrik evler kapatılmamış geleneksel yapılı evler gerçekleştirmek oluşturmak için imalat tahrik kullanın. Zeki Evleri mevcut teknolojinin en özel yapı malzemeleri, bitiyor ve fikstür kullanır. Zeki Evleri teknolojisi her ev kısmen önceden inşa edilecek ve sağlar sonra özel bir temel üzerine inşa edilmiş. Duvar gibi Zeki Evleri en önemli bileşenleri, çatı sistemleri, zemin, kapılar ve pencereler Sitenizin yapım hazır gönderilir. Bu modüler, prefabrik üretilen konut, ve EPA Energy Star degerlendirmesi Kazanılan ve inşaat teknolojilerini sağlamak kadar% 50 geleneksel konut ev bina inşaatları fazla enerji tasarrufu. Clever ekibi deneyimli ve saygın mimarlar, mühendisler oluşur, Üreticileri, teknoloji uzmanları ve inşaat uzmanları. Websayfası de çağdaş ve geleneksel görünümlü stiller çok güzel tasarımlar gösterir. Orijinal, dünyaca ünlü, sürdürülebilir NowHouse göster ev yeşil. Evlerin mimarı tasarım ve Zeki Homes yapı sistemi yeni bir türü, CNET Dijital bir dijital entegrasyon vitrin Living yer. Proje Affordable Yeşil bir kar amacı gütmeyen, pozitif toplumda, verimli ev inşa teşvik adanmış tarafından sunulur. Eğer Kara, Finansmanı, Oluşturucular Eğitim ve Vadeli niyeti oluşturmak için bir yakınında, kendi bir Evleri satın alabilirsiniz var.

Prefabrik Ev paylaşım.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook