Kapalı bidonları geleneksel mutfakta halletmek için tutulur meyve peelings veya şişeler mutfak fazla gibi olsa da, bir de kâğıt sepeti veya wastebaskets hangi ofislerinde atık kağıt ve diğer ofis çöp imha etmek için kullanılan vardır. Bazen Bin sadece için çöp "veya" olarak anılacaktır olabilir "çöp kutusu", bir soru bir örnek, böyle olduğu gibi, bir "En Bin's isteyebilirler?" bir yabancı kitchen.


Berkshire bir wheelie bin, EnglandMost bidonları bu çöp çıkarmak eğilimi bir izlenim imzalamaya üzerine ağır kapaklarının var. Böylece bir çok elle, kapalı bidonları bazen bu kapak zaman üzerinde stomped açık pedals var açabilirsiniz. Birçok bidonları Şimdi sıkı ve gerek çöp su sızıntısı durdurmak için kontrol edilmesi için su bulunmaktadır.


Teşvik edici bir mesaj için insan yerine konteyner kullanmak için çöp bidonları elsewhere.Indoor geleneksel Bin çanta ile sıralı olarak terk [1] olan, kendini temiz tutar Bin ortadan kaldırılması kolaylaştırır ve sağlar içeriğini az kişiyle bertaraf . Ortak bir uygulamaya bir gün böyle bir ve çantası çıkarmadan değil değiştirmek zorunda tarafından boş çöpkonteyner her tenekesine, sürecin hızlandırılması çok çanta yerleştirmektir.

Çöp genellikle bu receptacles yılında, at hangi yol sadece bir Dumpster veya gibi bir dış zarf için yukarıda Bin çanta ile aktarılır noktası tam kadar saklanır.

Prefabrik Ev paylaşım.
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook